Des de l’Ajuntament d’Artés, concretament des de l’àrea de Serveis socials, hi ha establert un conveni a partir del qual l’escola de música té com a alumnes aquells menors d’edat que estan inclosos en el programa d’ajudes socials. Són nenes i nens que a part d’altres serveis que l’ajuntament ofereix, poden gaudir de la música i tot allò que aquesta aporta en la seva formació a l’escola de música. 

Estan repartits en dos grups: els menors de 7 anys pertanyen al grup de Petits Músics, i els de 8 a 12 anys, el grup de Cordes Màgiques, tenen un primer contacte amb la música tocant instruments de corda fregada. 

Alguns d’aquests alumnes, segons criteris i barems relacionats amb qüestions socials, definits i valorats per tècnics professionals de l’ajuntament, així com els informes que des de l’escola de música reben en relació a la seva implicació, poden gaudir de les beques per a activitats educatives que ofereix el mateix l’Ajuntament d’Artés. Això vol dir que poden cursar alguna o algunes assignatures de l’oferta educativa de l’escola que s’adapti a les seves demandes.

A %d bloguers els agrada això: