El passat dissabte, la Sala Dos de Gener va quedar petita en l’estrena del cicle de concerts Artés és Música. La Camerata Bacasis i el seu projecte Electrobacasis, una fusió de música electrònica, amb el DJ Arzzet, veu solista amb Marta Trujillo i les melodies de les cordes de l’orquestra, van fer vibrar el públic amb un concert molt enèrgic i visual que va fer ballar els assistents amb temes de Coldplay, Queen, entre d’altres. La direcció va anar a càrrec del professor de l’escola de música, Guillem Vilar, que n’és l’arranjador dels temes.

Els propers 14 i 27 de febrer, l’escola farà un intercanvi en format concert amb alumnes de l’escola de música Esclat de Manresa. El Combo d’adults Jazztem i el Les Ventcordades de l’escola compartiran actuació musical amb un Combo Waterflows de l’Esclat.  

Dimarts dia 14, l’escenari del concert serà l’auditori de l’escola amb el combo Jazztem i Waterflows, a 2/4 de 9 del vespre. I el dilluns 27, ens traslladarem a la Sala d’Actes de l’Esclat a Manresa on el Combo Waterflows farà concert conjuntament amb el Les Ventcordades de l’escola, també a 2/4 de 9 del vespre.

Un intercanvi musical que permet gaudir de noves experiències personals i musicals, i enriqueix l’aprenentatge en totes les seves vessants.

El proper diumenge 12 de febrer, a partir de les 5h de la tarda, la masia La Garriga de Castelladral tornarà a ser l’escenari de la trobada i concert d’alumnes pianistes de diverses escoles de música de la Catalunya central. 

Enguany, la XIII edició, s’hi podran sentir pianistes i cantants que interpretaran peces de repertoris diferents amb aquest format. De l’escola hi participaran en Ferran Soler i la Néjat Serrano.

L’Equip de l’Escola Municipal de Música d’Artés us destigem unes bones festes i un any 2023 ple de música i bons moments!

A través d’aquest enllaç podeu accedir al recull de fotografies dels concerts que han donat forma a aquest final de trimestre.

Alumnes de clarinet, saxo, oboè i trombó, juntament amb dues alumnes de teatre musical de l’escola, han participat al concert de Santa Cecília que organitza la Unió Musical del Bages. Hi participen diferents escoles de música de la comarca i han tocat dirigits pel director titular i professor de l’escola Dídac Mirallas. Felicitats pel concert!

Podeu veure totes les fotos al següent enllaç.