Comencen les audicions d’instrument del curs a l’escola!! Repartides per instruments i per dies, cada mes, els alumnes oferiran repertori treballat a les aules davant del públic assistent. L’auditori serà el lloc que acollirà aquestes audicions. I perquè en pugueu conèixer el dia, l’hora i l’instrument protagonista en cada un dels casos, ho trobareu detallat,  mes a mes, a l’apartat d’informació del curs on diu audicions d’instrument o clicant l’enllaç Audicions d’Instrument

Que comenci la música!!

El passat diumenge es va celebrar el 33è Raïm de Poesia a Cal Sitges. La segona part de l’acte poètic va estar reservat per a la música, amb protagonistes de l’escola de música.  Carmen Caro, alumna de cant, i el professor i pianista David Martell,  van interpretar quatre cançons tradicionals catalanes junts i en David va interpretar sol dues peces de creació pròpia al piano.  Una vetllada ben emotiva amb les paraules i la música per sobre de tot.

El Cor Jove Unisonats posa música a l’acte de graduació de la UManresa – Universitat Central de Catalunya.


El Cor Jove de l’escola va posar la nota musical als actes de graduació de la Universitat de Manresa – Universitat Central de Catalunya el passat dijous 30 de setembre en una doble sessió al Teatre Kursaal de Manresa.
La formació formada per 8 cantants i dirigida per Marc Reguant va encetar i cloure els dos actes de graduació del 2021 amb la interpretació de 3 peces: De tot arreu, de Txarango, amb l’arranjament del professor de l’escola David Martell; White Winter Hymnal, de Fleet Floxes, versió de Pentatonix; i Eso que tu me das, de Jarabe de Palo i harmonitzada, també, per David Martell. L’acompanyament al piano va anar a càrrec de Mònica Ramírez. 
En aquest enllaç es poden veure les fotografies de l’actuació del cor jove.

L’Escola Municipal de Música d’Artés ja torna a començar un nou curs, amb moltes ganes i energies posades per fer, i compartir molta música a les aules!!! I aquest curs 2021-2022 ens fa molta il·lusió poder estrenar-nos, també, fent música i sessions per a Gent Gran.

Del 8 al 10 de setembre farem les reunions informatives amb les famílies de sensibilització i llenguatge i el dimecres 15, la reunió amb la resta d’alumnes de l’escola (ja rebreu els horaris concrets).

Recordeu que per a qualsevol consulta o dubte que tingueu, la secretaria de l’escola està oberta, de dilluns a divendres, de 4 a 7 de la tarda. 

Bon curs!!!! El dilluns 13 comencem les classes!!!

Us informem que hem hagut de suspendre l’estrena del musical Ui sí, quina por! que s’havia de celebrar el proper diumenge 13 de juny a la Sala Dos de Gener a causa del confinament d’alguns membres del grup. Tanmateix, hem reprogramat l’estrena, que serà el dilluns 6 de setembre del 2021 (a les 12h i a les 17.30h) en el marc dels actes de la Festa Major d’Artés
Les entrades que s’hagin comprat passaran a ser per aquesta nova data. Si algú té entrades i no li encaixa la nova data pot escriure’ns a escolamusicaartes@xtec.cat i gestionarem la devolució de l’import.
De ben segur, que malgrat el canvi de data, serà un espectacle molt potent!
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.