Contents de començar un nou curs!

Ho tenim tot a punt per poder tornar a compartir molta música amb vosaltres! Moltes ganes de retrobar-vos a l’escola i omplir les aules amb els vostres cants, melodies instrumentals, ritmes, balls. I sobretot, molta alegria i il·lusió per viure noves experiències, fer que l’activitat musical no pari i ens acompanyi amb total normalitat.

Us esperem a l’escola, totes i tots!!! Ens retrobem dilluns 12 de setembre!

MOLT BON CURS A TOTHOM!!!

Acabem un nou curs, amb la satisfacció d’haver pogut compartir molta música i moltes aventures en aquest 25è Aniversari que entre totes hem celebrat. Concerts, gravacions, activitats, classes magistrals, cercaviles musicals, arts artístiques amb dansa, moviment, cançó, instrumental…tot plegat amb l’esforç de tothom, professorat, administració, famílies, alumnes, tothom, amb l’energia i les ganes de viure-ho conjuntament!!

Ens retrobem el dilluns 12 de setembre, dia en el qual iniciarem les classes del nou curs 2022-2023!

MOLT BON ESTIU!!!

Divendres vam viure un concert molt emotiu, recordant cançons dels 25 anys de l’escola. Cançons de musicals, cantates, concerts, aquelles més emblemàtiques que tot l’alumnat de cant coral ha cantat conjuntament, amb l’acompanyament en directes dels professors de l’escola, alumnes de teatre musical i alumnes de dansa petites. Un concert que ha tingut música instrumental i cantada, preparat amb molta il·lusió, i que ha servit per tancar aquest any de celebració d’aquest aniversari tan rodó que hem tingut, durant tot el curs, ben present. Enhorabona pel concert!!

El concert de la Banda i l’Orquestra de l’escola va ser una posada en escena molt bonica, compartint escenari per tocar dues peces conjuntament. Cada formació va tocar part del repertori i el concert va finalitzar amb tots els alumnes tocant junts en format simfònic. Un treball de corda i vent, en grup, que sempre dona molta vida als instrumentistes, treballant junts, amb objectius engrescadors com aquests concerts.

Podeu veure totes les fotografies del concert al següent enllaç.

Dissabte dia 4 de juny vam fer la cantata Quin cacau per fer aquest cau els alumnes de sensibilització de l’escola, conjuntament amb els alumnes de primer de primària de les escoles Doctor Ferrer i Vedruna d’Artés. La part del text va ser representada pel grup de petits de Teatre Musical i l’acompanyament instrumental en directe, el van fer cinc músics, entre els quals en Guillem, el compositor de la música de la cantata. Nosaltres hi vam posar les cançons i els moviments per fer la cantata de l’escola ben bonica!!! Va ser tot un èxit!!

Totes les imatges del concert les trobareu al següent enllaç