El centre compta amb un seguit de serveis que estan a l’abast de l’alumnat. D’aquesta manera es busca facilitar-los l’estudi a l’escola, l’estada i la convalidació amb estudis paral·lels, i el seu dia a dia amb el contacte amb l’instrument .

Podríem definir aquests serveis en quatre apartats:

BANC D’INSTRUMENTS

El banc d’instruments és un servei que ofereix l’escola per aquells alumnes que fan la Roda d’Instruments i per aquells que comencen a cursar un instrument, els quals durant els primers anys encara no tenen el seu propi. Aquest servei inclou, mitjançant el compromís escrit de la família, la possibilitat d’emportar-se l’instrument a casa per practicar entre classe i classe i tenir-ne una bona cura.

Al banc d’instruments hi ha: violins, violes, violoncels, contrabaixos, flautes travesseres, oboès, clarinets, saxos, trompetes, trombons i baix elèctric.

– AULES D’ESTUDI

S’ofereix la possibilitat que l’alumnat reservi aules per poder practicar l’instrument sempre i quan no estiguin ocupades per impartir-hi classes. Caldrà fer una reserva d’aquests espais a secretaria. 

– ESPAI DE TREBALL 

Comptem amb un espai de treball que l’alumnat pot fer servir per fer deures i estudiar. Són zones pròpiament indicades per aquesta funció en les quals es demana mantenir-hi silenci. Estan habilitades amb taules i cadires 

– ARMARIETS AMB CLAU

Disposem d’armariets amb clau de diverses dimensions per tal de poder-hi guardar els instruments musicals entre classe i classe i/o altres materials d’estudi.

A %d bloguers els agrada això: