Proposem un itinerari per a nens i nenes de 3 a 7 anys en el qual es treballa la música de manera vivencial i lúdica  a través de la cançó, la dansa i el moviment, el joc i la creativitat. En aquesta etapa volem desenvolupar capacitats i competències relacionades amb l’àrea vocal i auditiva, la psicomotricitat, l’expressió corporal i emocional, la comunicació i la relació amb l’entorn.

És el moment en què, a través de la roda d’instruments, els nens i nenes podran experimentar amb els diferents instruments que ofereix l’escola i escollir el que més els agradi per afegir-lo a la seva aventura musical.

HORARIS I PREUS CURS 2023-2024

A la roda d’instruments podreu conèixer i provar tots els instruments que es fan a l’escola. Instruments de vent metall, vent fusta i corda fregada, passant també pel piano i el baix elèctric, que tindreu l’oportunitat de tocar i experimentar durant el curs, per acabar decidint quin és el que més us agrada! Podeu clicar sobre aquesta imatge i us portarà a una pàgina en la qual podreu veure i sentir més detalladament cada un dels instruments.

A %d bloguers els agrada això: