El concert de piano previst per aquest divendres dia 23 d’abril queda ANUL·LAT per causes alienes a l’organització. Tots aquelles que en tingueu entrades, rebreu informació de com fer-ne el retorn.

El proper divendres dia de Sant Jordi, 23 d’abril, hi haurà un nou concert del Cicle de Concerts Artés és Música. La interpretació anirà a càrrec de la pianista i professora de l’escola de música, Montserrat Sala. Amb el títol De Bach a Rautavaara, podrem sentir peces de Chopin i Fauré, entre d’altres, a part dels dos genis que donen nom al muntatge. Aquest recital és la culminació de la pianista del seu projecte final de carrera fent un recorregut per la història del piano des del S.XVIII fins al XX.

El concert serà a les 20h a la Sala Dos de Gener i us recordem que les entrades, que per l’alumnat de l’escola de música és de 3€, les podeu comprar telemàticament a través de la pàgina web www.artes.cultura.cat o a través de l’enllaç que trobareu a la pàgina web de l’escola de música www.emmartes.cat . Presencialment, podeu adquirir les entrades a la biblioteca (Dilluns i dimarts de 17:00h a 20h, Dimecres de 11:00 a 13:00h // 17:00h a 20:00h i Dijous de 17:00h a 20:00h).

Moltes gràcies per la vostra atenció i esperem que en gaudiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: