A partir d’avui, l’escola viurà els Concerts d’estiu. Durant aquests dies, els grups de cant coral, dansa, guitarres, cors i formacions instrumentals faran els seus concerts, tots ells de petit format, a l’auditori de l’escola, a la Sala 2 de Gener o a la Sala d’Actes i amb aforament limitat. Serà una manera ben bonica d’acabar el curs, un curs que poc a poc hem pogut compartir amb les famílies, amb més proximitat i a la mateixa escola, gràcies a la millora de les condicions sanitàries actuals. Gaudim-ne!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: