Us informem que hem hagut de suspendre l’estrena del musical Ui sí, quina por! que s’havia de celebrar el proper diumenge 13 de juny a la Sala Dos de Gener a causa del confinament d’alguns membres del grup. Tanmateix, hem reprogramat l’estrena, que serà el dilluns 6 de setembre del 2021 (a les 12h i a les 17.30h) en el marc dels actes de la Festa Major d’Artés
Les entrades que s’hagin comprat passaran a ser per aquesta nova data. Si algú té entrades i no li encaixa la nova data pot escriure’ns a escolamusicaartes@xtec.cat i gestionarem la devolució de l’import.
De ben segur, que malgrat el canvi de data, serà un espectacle molt potent!
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: