El Cor Jove Unisonats posa música a l’acte de graduació de la UManresa – Universitat Central de Catalunya.


El Cor Jove de l’escola va posar la nota musical als actes de graduació de la Universitat de Manresa – Universitat Central de Catalunya el passat dijous 30 de setembre en una doble sessió al Teatre Kursaal de Manresa.
La formació formada per 8 cantants i dirigida per Marc Reguant va encetar i cloure els dos actes de graduació del 2021 amb la interpretació de 3 peces: De tot arreu, de Txarango, amb l’arranjament del professor de l’escola David Martell; White Winter Hymnal, de Fleet Floxes, versió de Pentatonix; i Eso que tu me das, de Jarabe de Palo i harmonitzada, també, per David Martell. L’acompanyament al piano va anar a càrrec de Mònica Ramírez. 
En aquest enllaç es poden veure les fotografies de l’actuació del cor jove.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: