Comencen les audicions d’instrument del curs a l’escola!! Repartides per instruments i per dies, cada mes, els alumnes oferiran repertori treballat a les aules davant del públic assistent. L’auditori serà el lloc que acollirà aquestes audicions. I perquè en pugueu conèixer el dia, l’hora i l’instrument protagonista en cada un dels casos, ho trobareu detallat,  mes a mes, a l’apartat d’informació del curs on diu audicions d’instrument o clicant l’enllaç Audicions d’Instrument

Que comenci la música!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: