Aquest diumenge, un dels Cors de Grans de l’escola, ha fet l’enregistrament de la cantata ‘Quin cacau per fer aquest cau’, escrita i composada per l’equip de sensibilització de l’escola, amb arranjaments del professor Guillem Vilar i el text teatral d’en Carles Suero. L’enregistrament s’ha fet a Barcelona, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb un equip de sonòlegs del Departament de Sonologia.

El 27 de març serà la data en la qual, infants de 3 a 7 anys de diferents escoles de música de la Catalunya Central, organitzades per l’Associació d’Escoles de Música (ACEM), l’estrenaran al Teatre Kursaal de Manresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: