Quatre alumnes de l’escola, el Francesc, l’Anna, el Joan i la Néjat, han estat seleccionats per formar part del Cor Jove de l’ACEM que al proper maig viatjarà a Luxemburg per participar al Festival de Joves Músics Europeus REMIX’22 que cada dos anys acull una ciutat europea diferent. És una activitat organitzada per l’EMU (European Music Schools Union) de la qual en forma part l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música).

Creiem que serà una oportunitat molt interessant i enriquidora! Felicitats!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: