La setmana del 4 al 8 d’abril, l’escola va celebrar la seva setmana fantàstica. Van ser moltes activitats organitzades: l’elaboració d’una exposició dels 25 anys de l’escola, activitats per treballar conjuntament la preparació multidisciplinar i artística de diverses activitats musicals que va poder-se veure a la cercavila. Danses, melodies, batucada, ball de la bèstia, tot plegat, pels carrers del poble, amb molta participació per celebrar aquest aniversari de l’escola. Va ser molt bonic i vam voler compartir la música amb tothom!!

Podeu veure totes les imatges a la mediateca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: