Hem acabat les sessions de música per a la gent gran. Ha estat un curs molt bonic, de conèixer-nos, aprendre i compartir molta música, que ens ha portat a viure-la des del moviment, la veu, les sensacions i la consciència de grup. Hem experimentat com escoltar-la, com interpretar-la, per relaxar-nos, interpretar-la, cantar-la i buscar com a través del seu so i ritme, podem fer una o altra cosa, tot això, en grup. Esperem tornar-hi!!

Trobareu les fotografies del curs en el següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: