Aquest dilluns s’ha fet el segon dels concerts previstos de l’intercanvi musical que l’escola ha fet amb l’escola Esclat de Manresa. El passat 14 de febrer, la primera trobada,  es va fer a Artés, amb el Combo Jazztem de l’escola i el Combo Waterflows de l’Esclat. I aquest dilluns dia 27, l’escenari de la Sala d’Actes de l’Esclat ha acollit el concert amb el grup Les Ventcordades de l’escola i els Waterflows de l’Esclat. Uns concerts en els quals hem pogut compartir i tocar una part del repertori presentat i hem pogut gaudir de l’experiència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: