La Setmana Fantàstica d’aquest any que hem dedicat a les diferents discapacitats que totes i tots tenim, amb la música com a eix central, ens ha fet aprendre, experimentar i créixer en tots els aspectes. Diverses activitats, tallers i xerrades, amb l’alumne Ferran Soler i el monologuista Marc Buxaderas ens han apropat a la música des de sensacions diferents: com la podem escoltar si no hi sentim, com la podem veure si no hi veiem, com la podem ballar si no podem caminar…. L’espectacle de cloenda, Trobant el sentit, amb la conjunció de música, dansa i veu, va fer viure el públic en primera persona tots els elements que durant la setmana havíem anat descobrint de manera molt especial, emotiva i sensible. Una gran setmana!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: