Dissabte dia 6 de maig, una cinquantena d’alumnes de l’escola van participar a la trobada instrumental organitzada per l’Escola Municipal de Música de Balaguer, dins els actes del 30è aniversari de l’ACEM (Escoles de Música de Catalunya). Les escoles de Tàrrega, Cardona, Balaguer i Artés van fer una jornada de treball conjunt per posar en comú la feina feta prèviament, i a la tarda es va celebrar el concert, amb una primera part amb repertori de cada escola i una segona, amb la interpretació conjunta de 5 temes amb tot l’alumnat participant a la trobada. Una experiència molt positiva per a tothom!

Podeu veure les imatges de la trobada en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: