Les darreres setmanes abans del descans Nadalenc, l’Escola es va omplir de música en directe.

Vam poder gaudir de les mostres i actuacions de gairebé tots els grups de l’Escola. En formats molt diversos i en espais diferents del centre i del municipi, els alumnes de l’Escola van oferir la seva música als artesencs.

Els concerts de gran format, Conjunt Coral i Formacions Instrumentals, es van celebrar, un any més, a la Sala Dos de Gener amb un volum de participants molt destacat, tant d’alumnes de l’Escola com de públic assistent. Dos concerts que ja són un indispensable de les Festes Nadalenques a Artés.

Els Combos de l’Escola, els grups de Sensibilització i de Guitarra Folk i els alumnes de Cordes Màgiques van obsequiar-nos amb concerts de format més íntim a l’Auditori de l’Escola de Música. Vam poder gaudir de la feina feta a l’aula des de principi de curs en un ambient molt familiar i ple de caliu.

Finalment, també vam dur la música fora dels espais de l’Escola. Els alumnes de Música+Gran van oferir una cantada de nadales i unes lectures teatralitzades a les dues residències per a gent gran del municipi, mentre que els alumnes de Sensibilització 5 i 6 anys van anar a la Residència de la Fundació del Patronat de la Vila d’Artés a fer una petita cantada de Nadales per als usuaris del centre i els seus familiars.

Si teniu una mica d’enyorança del caliu que es crea durant aquesta època tan entranyable de l’any, sempre podeu recuperar el concert de Conjunt Coral al nostre canal de Youtube.

Deixa un comentari