El cap de setmana del 10 i 11 de febrer, alguns alumnes de l’aula de dansa i de teatre musical van prendre part a la primera trobada del projecte reVOLTA. Una iniciativa impulsada per 4 professores de dansa d’arreu del territori català amb l’objectiu de fer xarxa amb altres grups de dansa, generar nous espais de trobada, creació i exhibició que no tinguin una vinculació competitiva, a través de tres propostes, la primera de les quals és la trobada pedagògica d’aquest mes de febrer.

La trobada del cap de setmana del 10 i 11 de febrer es va fer a les instal·lacions de l’Escola DANSART de Puigcerdà i va acollir alumnes de Molins de Rei, Vic, Artés i Puigcerdà mateix. Durant aquesta trobada pedagògica, els participants van poder nodrir-se de les propostes de les docents que formen part d’aquest projecte i d’aquesta manera obrir-se a noves maneres de transmetre la dansa. 

El projecte reVOLTA – Adolescents en moviment ha estat seleccionat per l’Associació de Professionals de Catalunya a la convocatòria Carretera i Dansa.

Deixa un comentari