Enguany, l’XI edició de la Sala Piano, tot i no poder-se fer a Castelladral com en les ocasions anteriors, se n’ha canviat el format per poder adaptar-ho a la situació actual i s’ha fet un vídeo que inclou diferents alumnes de les escoles de música participants. D’aquesta manera, tot i no ésser un concert presencial, s’ha volgut que fos el màxim fidel possible a un concert, podríem dir, convencional. I les intervencions dels alumnes han estat gravades en vídeo, elaborant-ne un muntatge final amb tots ells.De l’Escola Municipal de Música d’Artés hi han participat la Marina Singla tocant La cançó del pobre, la Mar Serrano tocant El Vals op.39 de Txaikovski, la Meritxell i el Marc Sociats interpretant Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit i l’Alba Bruch amb whiTe. Moltes felicitats pel resultat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: