El passat dissabte 22 de maig, el grup de grans de Teatre Musical de l’Escola Municipal de Música d’Artés, que estan enllestint els darrers preparatius abans de l’estrena del musical La Família Addams, vam fer una matinal de treball amb l’actriu i directora de teatre Meritxell Duró.

La Meritxell Duró és una reconeguda actriu i directora de teatre que s’ha especialitzat, també, en el camp del teatre musical i ha participat de diverses muntatges de companyies de renom com La Cubana, Dagoll Dagom, Comediants o Let’s go Entertainment. Alhora, també ha assumit la direcció de diverses obres teatrals. Justament, la Meritxell va protagonitzar el rol de iaia del musical La Família Addams, per la qual cosa coneix amb molta profunditat l’obra que estem muntant i ens va poder donar orientacions molt inspiradores i interessants.

La matinal de treball va començar amb un seguit de dinàmiques d’activació i de treball actoral que van portar-nos a parlar sobre les diverses maneres de construir personatges i de connectar-hi.  Tot seguit, vam aprofundir en els personatges de l’obra, la seva psicologia i l’evolució que fan al llarg de l’obra i altres aspectes d’interès. I en el tram final de la matinal, vam poder treballar diverses escenes de l’obra.

La valoració de la matinal és molt positiva per tota la quantitat d’aprenentatges realitzats i per tota l’energia i inspiració que ens va aportar.

1 Comments on “MÀSTER CLASS DE TEATRE MUSICAL AMB MERITXELL DURÓ”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: