El passat divendres, el violinista i professor Quim Térmens, director de l’Orquestra Terrassa 48, va venir a l’escola a fer una classe magistral a les orquestres. Va treballar molts aspectes relacionats amb els instruments de corda fregada a partir de les peces del repertori de les formacions i els alumnes van experimentar noves maneres de tocar, treure so i deixar anar tota l’energia amb l’instrument. Va ser un aprenentatge conjunt, de treball en grup, i de portar la música, cadascú amb el seu paper, cap a una mateixa idea d’expressivitat. De ben segur que les aportacions que ens va compartir en Quim els ajudaran a créixer musicalment!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: