Els alumnes de corda fregada de l’Orquestra de l’escola hem participat a la IV Trobada Fiddle a Barcelona a la Sala Oval del Museu Nacional de Catalunya. Compartint el concert amb altres alumnes de diverses escoles de música, hem viscut l’experiència de treballar i tocar un repertori junts de dues peces per a l’ocasió, havent-lo preparat prèviament abans de la trobada. Un bon matí de música i energia amb instruments de corda fregada i els seus intèrprets!

Podeu veure els vídeos i fotografies de la trobada al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/Ey9d3Y2fJmzQiEgHA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: