El concert Tranquila, Celeste canta Chavela, amb la cantant Celeste Alias, el guitarrista Santi Careta i el baterista Oriol Roca, va omplir de públic la Sala Dos de Gener. L’homenatge a la cantant mexicana Chavela Vargas, va portar a l’escenari melodies i cançons que els intèrprets van fer-ne les seves versions, aportant-hi color, les textures des  d’una vessant més experimental, que va trobar un públic entregat i emocionat en tot moment.

El Cor d’adults de l’escola i els alumnes de trompeta Nil Navarro i Joan Candàliga van col·laborar en un moment del concert, acompanyant els músics, en una de les peces del concert, Un mundo raro. Una posada en escena amb molt color, música, imatges i uns grans intèrprets, per recordar la figura de Chavela Vargas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: