El proper divendres 11 de març hi haurà un nou concert del cicle Artés és Música. La cantant osonenca Joana Serrat, acompanyada del seu grup The Great Canyoners, oferirà l’espectacle Hardcore from the heart, desgranant les cançons del disc que porta el mateix nom i que descriu “emocional, introspectiu i commovedor”.

L’artista juntament amb la seva banda (guitarres, baix, bateria) presentarà les cançons amb la seva veu característica, atrevida i propera al públic que veurà i viurà les diferents sensacions que Serrat ha volgut transmetre amb les lletres i les històries que explica. Emoció, dolor, reflexió i sobretot connexió entre intèrprets i espectadors. 

Recordeu que la compra de les entrades les podeu fer a la Biblioteca just la setmana prèvia al concert (del 7 al 10 de març). I telemàticament a la pàgina web https://www.cultura.artes.cat/

Un concert per a tots els públics. No us el perdeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: