Els alumnes de corda de l’escola van poder treballar amb el grup Aupa Strings, amb l’Asier i el John. Van compartir la tarda creant, experimentant i aplicant les propostes que els intèrprets proposaven amb l’instrument. Van acabar fent una petita mostra pels pares de les peces treballades, amb moltes ganes i interès d’haver viscut l’experiència. Els dos músics també van interpretar dos temes seus que van ser aplaudits i seguits per l’alumnat. Una bona tarda de treball col·lectiu!!

Podeu veure totes les fotografies aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: