En Manel Camp, músic, pianista i compositor, va crear una cantata que ahir diumenge es va estrenar a Santpedor. La Flor Romanial, títol de l’obra, està formada per text, cantat per alumnes de l’Escola de Música de Mallorca Ireneu Segarra i alumnes de l’Escola de Música de Santpedor, i la part instrumental, amb alumnes de l’Escola de Música Esclat de Manresa i altres alumnes, entre els quals, el Nil Navarro a la trompeta i la Irene Flores al contrabaix, de l’Escola de Música d’Artés. Va ser una posada en escena molt bonica i amb un bon resultat del treball fet. Felicitats!!

Podeu veure les fotografies aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: