Aquest cap de setmana hem estrenat el musical Porta’m al cel, amb els alumnes de Teatre Musical de l’escola, un treball fet en col·laboració amb el NEI Teatre. Ha estat un èxit, amb molt assistència de públic, molta satisfacció per part de tothom i amb molta energia viscuda a flor de pell dalt de l’escenari, amb les coreografies, cants i posada en escena excel·lents, amb la complicitat dels músics, professorat de l’escola, que hi van posar l’acompanyament instrumental en directe. Felicitats!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: