Els alumnes de Teatre Musical de l’Escola, col·laboració entre NEI Teatre i l’Escola, estrenaran aquest cap de setmana, 28 i 29 de maig, l’obra musicada Porta’m al cel, un espectacle que durant el curs han anat treballant. Ens apropa la història d’una jove aspirant a cantant, la vida de la qual fa un canvi radical en el moment que es converteix en testimoni d’un assassinat, i la policia l’amaga en un convent. Peripècies i vivències divertides que faran divertir el públic. Cançons i música en seran un plat fort i molt destacat en aquest musical, que comptarà amb l’acompanyament en directe a càrrec dels professors de l’Escola de Música. Les entrades per a les funcions les podeu trobar a cultura.artes.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: