Els propers 14 i 27 de febrer, l’escola farà un intercanvi en format concert amb alumnes de l’escola de música Esclat de Manresa. El Combo d’adults Jazztem i el Les Ventcordades de l’escola compartiran actuació musical amb un Combo Waterflows de l’Esclat.  

Dimarts dia 14, l’escenari del concert serà l’auditori de l’escola amb el combo Jazztem i Waterflows, a 2/4 de 9 del vespre. I el dilluns 27, ens traslladarem a la Sala d’Actes de l’Esclat a Manresa on el Combo Waterflows farà concert conjuntament amb el Les Ventcordades de l’escola, també a 2/4 de 9 del vespre.

Un intercanvi musical que permet gaudir de noves experiències personals i musicals, i enriqueix l’aprenentatge en totes les seves vessants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: