El passat dissabte, la Sala Dos de Gener va quedar petita en l’estrena del cicle de concerts Artés és Música. La Camerata Bacasis i el seu projecte Electrobacasis, una fusió de música electrònica, amb el DJ Arzzet, veu solista amb Marta Trujillo i les melodies de les cordes de l’orquestra, van fer vibrar el públic amb un concert molt enèrgic i visual que va fer ballar els assistents amb temes de Coldplay, Queen, entre d’altres. La direcció va anar a càrrec del professor de l’escola de música, Guillem Vilar, que n’és l’arranjador dels temes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: